Werkplaats

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij AutoService Vakman maken we dat mogelijk en verzorgen we graag het onderhoud van uw auto, bedrijfswagen of camper. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig betrouwbaar is en in topconditie blijft.

Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:
- APK
- Onderhoud
- Bandenwissel
- Uitlijnen
- Schadeherstel
- Ruitreparatie en vervanging
- Storingsdiagnose
- Airco onderhoud
- Alarm inbouw en reparatie

 

werkplaats.jpeg

Kennis

Bij AutoService Vakman werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Bovendien kennen wij niet alleen de auto, maar ook de klant!

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. U kunt gebruik maken van ons vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets. Of profiteer van onze haal- en brengservice in de regio van Kaatsheuvel. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!